Etusivu

Ajankohtaista

Esiintymiset

Kuoron historia

Galleria

Yhteystiedot

Extranet


Ajankohtaista


Syyskausi polkaistu käyntiin
Prima Vistan syyskausi on käynnistynyt, ja muutama uusi laulajakin tiensä kuoron riveihin löytänyt. Tämä syksy kulkee pitkälti satavuotiaan Suomen ja reformaation 500 juhlavuoden merkeissä. Tarkemmat keikkatiedot ovat esiintymiskalenterissa.

Esiintymiskalenteria päivitetty
Esiintymiskalenteri on päivitetty tiedossa olevilla tapahtumilla. Seuraa myös Facebook-ilmoitteluamme, niin pysyt kärryillä myös kalenterin täydennyksistä.

Koelaulutilaisuudet
Prima Vista hakee uusia laulajia kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alkaessa. Erityisesti uudet mieslaulajat ovat erittäin tervetulleita.

Koelaulutilaisuutemme järjestetään Järvenpään seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkotie 1. Tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja koelaulutilaisuuden sisällöstä ja ajankohdista saat koelaulukoordinaattoriltamme, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Vastaamme levykysyntään konserttien ulkopuolella
Prima Vista on julkaissut kaksi levyä: "Joulu" ja "Rakkaudella". Olemme järjestäneet konserttien ulkopuolisen levymyynnin Salon-Ki -kampaamoon Järvenpäähän, osoite Järnefeltinkatu 11. Levyjä myydään vain käteisellä kampaamon aukioloaikoina. Levyn hinta on 15 euroa.

Prima Vista Fan Club T-paita
T-paitoja on saatavilla vielä rajallinen määrä. Tilaukset sähköpostilla:

info@poistatämä.primavista.fi (poistatämä-teksti pois, jotta osoite toimii)

Paidan väri on musta
Valkoinen painatus selässä
Kaksi kokoa, M ja XL
Hinta 15€/kpl